Anbefaler: J. Cole – ‘Born Sinner’

Etter å ha likt mixtapene ‘The Come-Up’ og ‘The Warm-Up’. Så kom første albumet ‘Cole World – Sideline Story’. Som var hans første på plateselskapet til Jay-Z, som er Roc Nation og er i samarbeid med konsert selskapet Live Nation. Dette hip hop albumet ble utsatt fordi den ikke hadde en god radio hit før ‘Workout’ kom ut. En låt som Nas ikke likte. Derfor har det nå på neste albumet(Born Sinner) kommet en låt som heter ‘Let Nas Down’, som er super kul. Dessuten blir man ikke lei låtene, selv etter flere gjennom lyttinger på vei til jobb eller heim. Første singelen ‘Power Trip’ med Miguel. Er en skikkelig slager som er passende for radioen og hyggelig å høre på.

Vel, jeg kunne skrevet mange pene ord. Ufattelige pene ord. Men de ville ha vært min subjektive mening om albumet. De ville ikke spilt noen rolle. Det som betyr noe at du bør du streame albummet eller sjekke det ut. Til slutt skaffe dette. Dette albummet har vært så rå bra for min del at jeg ikke har brydd meg om Kanye West og hans ‘Yeesy’. Første album siden ‘808&Heartbreak’. Fordi jeg trenger ikke lytte til dette når man har et gjennomført og behagelig komponert sanger. For å vise hva han er god til hør på denne:

Når du har hørt denne. Så kan man tenke seg om. Deretter må jeg også bare vise deg denne også:

Da har du kanskje hørt på 3 låter fra ett album som er enten 19 lang eller 21 om du skaffer deg delux edition. Så da bør du forstå at dette albummet er vært å få tak i! Kos deg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: