Anmeldelse – Nas: Life is Good

Vel, har hørt på Nas siden tenåring. Det vil si at jeg har hørt igjennom alle hans plater. Fra Ilmatic til Stillmatic, samarbeidet med Daiman Marley. Å nå idag hans nye plate! Nas eller Nasir Jones sønn av blues legenden Olu Dara har gitt ut album fra 1994. Så innen Hip Hop sjangeren er dette .. Noe som tilhører sjeldenheten. Veldig få har fått dette til og samtidig være relevant – KRS One gir forsatt ut album på Duck Down, det er sikkkert gode album. Bare ingen av dem er relevent. Selv om også han er levende legende. Så slår han ikke Nas.

Nas kom altså med sitt 10ende album. Life is Good. Hans karriere har godt opp og ned. Fra klassiker til gjennomsnittlig til klassiske album. Til å bytte plateselskap.. Vinne Beef over Jay-Z selv om fansen til ham vil si anderledes. Men det kan diskuteres en annen dag.

Idag skal jeg bare skrive litt om albumet. Som er første Solo albumet siden Untitled. Som var gjennomsnittlig til ham å være- Selv om det er langt fra dårlig album. Denne gangen har han gått tilbake god formula. Plata gir til tider 90 talls feeling. Samtidig som han viser lyriske skills som alltid. Naturlig historiefortellinger med fengende beats! Det beste jeg kan si at dette albumet inneholder ingen fillers. Han må ha slete med å velge singler. For dette var fantastisk.

For meg er dette en ny klassiker fra Nas. Selv som 38 åring klare han å levere et vidunderlig album. Nå har han levert klassikere som ‘Illmatic’, ‘Stillmatic’, ‘Gods Son’ og nå ‘Life is Good’.

Løp og kjøp!

Peace.

Albumets singler:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: