#Kony2012 Pt.2 – Kvakksalvere!

Endelig gav de rett fakta om hvor LRA holder til. Som er i en trekant mellom DRC – CAR og Sør-Sudan. Endelig kom en sannhet frem. Om virkelig like mange mennesker har begynt å støtte denne organisasjonen forsett sin kamp. Selv om den har gjort det på feil måte.  Ikke at LRA er en hyggelig gjeng med mennesker som deler ut planter til mennesker som de møter. Men metodene og målet til organisasjonen har ikke vært korrekt. Derfor med denne tredje videoen på kort tid. Kan jeg forsatt ikke støtte dem. Ikke fordi jeg ønsker LRA eller andre militser til å drive med forferdeligheter. Når man alrede vet at UPDF leter og jakter mannen. Samtidig som NRM styret gjør i disse dager all poltisk handling i offentlighet forbudt. Med å bannlyse A4C: eller Activist4Change. Som gjør fredelig aksjoner mot regjerningen for å kvitte seg med korrupte og uærlige ledere i parliamentet. At dette skjer samtidig er magisk for Museveni.

Fordi verden vil bare se på #Kony2012. Ikke på hva som skjer i Kampala eller i selve politiske landskapet i Uganda. Våkn opp! Se! Les. Hør! Ikke at LRA er .. snille og fredselskende personer. Fordi det er en annen ting som vile vært feil. At Touareg har tatt over nordlige delen av Mali, rett etter at oberster har tatt kontrol i Bamako i Mali. Viser forsatt makten i geværet. Selv med små styrker rundt omkring. Ikke så mange årene siden Guinea ble tatt over via ett kupp. Dette er jo det virkelig Museveni frykter etter å holdt makten siden 1986. Men ikke av Joseph Kony, men av FDC, UPC og DP. Som er sammen om å gjøre fredlige markeringer i Uganda via Action4Change. Noe som ingen støtter eller bryr seg om. Så please oversee eøøer være litt ærlig med seg selv. LRA er drit. UPDF leter etter dem. A4C er forbudt. Fritt demokrati er bullshit i Uganda. Ikke minst gjør Museveni det samme som Obote gjorde. Så nå er det spennende å se hva som blir det neste! Ikke minst. Hva er det neste stuntet Invisible Children vil gjøre. Deres forsvarsvideo var forferdelig. Denne er ikke noe særlig bedre. Bare husk: Støtt A4C og UPDF sin leting etter LRA.

Hvis du lurer på noe eller ikke har fått nok svar av meg nå. Kommenter og jeg vil svare. Fordi dette er uverdig og begredelig. Helt feil fokus. Feile poeng. Ikke minst driver ikke organisasjonen arbeid andre plasser enn i Nord-Uganda. Hvor LRA for lengst er vekke i fra. Skjønner du hva jeg skriver? Vil du forstå. Disse er er kvakksalvere. Akkurat slike som selger spesial forskringspremier og alt andre med avtaler som høres bedre ut en det de i virkeligheten er.

Dette skjer idag:

Politiarbeid, tåregass og bli ordnet med “fredlig!”. Her er det en klart svar fra en broder:

Kommer med mer senere, når jeg er i humør til å slakte hele saken. #Kony2012 er bullshit. Vrakgods og fantasihistorier. Som gjøres for å gjøre en amerikaner fet eller noe slikt. Fordi dette er ikke ett bra arbeid. Dette er slett arbeid! Peace.

Så: Stop at Nothing to stop this #Kony2012 scam! Please!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: