I dette øyeblikket er jeg som Sheldon Cooper..(klager på et TV-Selskaps iver i å legge ned TV-Serien Community)

Sheldon Cooper in Big Bang Theory

Dere får tilgi meg senere, idag kommer jeg nok til å virke litt som Sheldon Cooper (Big Bang Theory). La meg ha et enkelt oppgjør og satser på tilgivelse senere for denne oppstanasi holdningen. Akkurat som Sheldon Cooper gjør i Big Bang Theory. Dette skjer fordi jeg er spesielt skuffet over et TV-Selskaps del i kansellering av ett TV-Program. Akkurat som ham, hvis jeg hadde visst hvor bra Joss Whedon’s Firefly når var på TV. Hadde jeg reagert like frustert som han er i Big Bang Theory over kanseleringen av Firefly.(Som du forstår så..) Er jeg også blitt fan etter en Browncoat(navnet på fansen av denne serien) introduserte meg til serien(lite overraskende). Å i høffelighetens navn takker ham for det.

Følg med på Firefly referansen til Sheldon Cooper:

Det er ikke Firefly eller av nyere dato, at Fox sin onde plan til å legge ned Joss Whedon’s Dollhouse heller. Noe de gjorde med stil etter to korte sesonger. Kunne ha diskutert det idiotiske med å legge «Studio 60 on the Sunset Strip» etter en sesong. Mens CSI, Office, Two and Half Men etc får gå i en halv evighet. Ikke like lenge som Simpsons har holdt på eller South Park(som jeg liker veldig godt). Likevel er det synd at smarte serier skal dø ut så sabla fort!

Oh Joy!

Idag er det to serier jeg skal grine over. Mine tårer går over først den enkle humoristiske serien Mr. Sunshine. Som ble nedlagt etter bare ni episoder. Matthew Perry spiller en negativ manager for en underholdsarena. Der punchlines og komikken er strålende. Ikke typisk amerikansk situasjonskomedie. Selv om den har deler av dette.

Den andre serien (og den som er verdt å grine over!). Som faktisk er i tredje sesongen nå. Som går på NBC. Det er serien: Community som nå nylig blitt kansellert. De to første sesongene fra Dan Harmon’s Community viser hvor ufattelig grensesprengende TV-Komikk kan være,  med gode parodier og klok humor. Samtidig som alle studenter kjenner seg i igjen i den herlige handlingene på Greendale Community College. Galskapen er satt i system. Venter selv på å få tak i Andre sesongen på DVD sone 2. Akkurat nå er det bare mulig å få Sone 1. Som sagt, så blir denne serien kansellert. Det villeste er rikdommen i disse karakterene. Historie fortellingen som kommer i denne serien. Samfunnskritikken. Det er ikke ofte jeg kommer til å kritisere NBC eller noen annen form for TV-Selskap, men i denne saken må jeg bare. Fordi jeg bare se nye episoder, og ikke minst få tak i andre sesong. For å si det slik, det er begrenset mange ganger man kan se første sesong før du vil se fortsettelsen på moroa! Her er ett par små «filmer» fra YouTube om serien.

“Troy and Abed as Inspector Spacetime”:

“Georgia the Country, not the state”:

Save Community:

Nå! Over til helt andre trailere for å vise hvor bra de andre seriene virkelig er.

Studio 60:

Mr. Sunshine:

Dollhouse:

Firefly:

Akkurat som du bør lete litt for å finne god litteratur. Trenger du å gjøre det samme for å finne bra TV. Her er en del forslag som jeg personlig anbefaler at du tar en kikk på! PÅ eget ansvar. Kos deg på PC’n, TV’n eller bak prosjektoren. Peace!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: